Helyszín

~ Helyszín ~

2120 Dunakeszi, Juhász Gyula utca 22.

mire számíthatsz?

Ebben a helyiségben lesznek a kezelések megtartva. Itt van lehetőség csendes elmélyülésre, feltöltődére. A szoba méretéből adódóan egyéni, és csoportos alkalmakat is tudunk szervezni, kényelmesen elfér akár 8 fő.

Szolgáltatástól és igényeidtől függően változnak majd a felhasznált eszközök. Ám kineziológia esetén gyerekekkel, vizualizációban esetleg blokkoltabb felnőtteknél bábok segíthetnek, családállítás esetén pedig általában színes papírlapokat szoktunk használni.

Ezek mind fontosak, és cseppet sem komolytalanok. Elősegítik a múlt/ problémák gyökereinek megismerését, és ezáltal megtalálhatjuk a megfelelő módszert a jövőbeni elkerülésükhöz, jobb reakciókhoz.

Keress bizalommal,

várlak sok szeretettel!

Gyakori kérdések

Köszönöm, hogy bizalmat szavazol magadnak a változáshoz, és nekem, mint segítőnek. Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségem bármelyikén.

Az árakat az adott szolgáltatás ismertetője mellett találod, fentebb.
A megbeszélt időpontot 48 órával előtte díjmentesen módosíthatod, 24 órán belüli lemondás esetén a kezelés 50%-a felszámításra kerül a következő találkozáskor.
Hozd magaddal a nyitottságod, a lelkesedésed másra nem lesz szükség. Célszerű kényelmes ruházatban érkezni, amely nem feszélyez a kezelés során.
Erre sajnos nincs lehetőség. Kezelések után készpénzzel, vagy kezelés előtt átutalással tudsz fizetni.

Keress bizalommal,

várlak sok szeretettel!