Családállítás

A módszer arra alkalmas, hogy megmutassa, milyen generációs mozgatórugók vezérelnek minket egy-egy nehéz, terhes élethelyzetben, és ezáltal a konfliktus feloldására és a kiegyensúlyozott életvitel
kialakítására fókuszál. A módszer alapvetően a családi dinamikákkal, a családban meghúzódó erőviszonyokkal dolgozik, megidézi a családban működő viszonyrendszereket, vagyis „felállítja” a családi rendszert. Ennek elemei pl: anya, apa, gyerekek, nagyszülők, féltestvérek, előző „fontos” kapcsolatok, mint pl. előző házasságból férj, feleség, stb. Hosszan elhúzódó életút elakadások hátterében ugyanis gyakran generációkra visszanyúló blokkok húzódnak meg, amiket minél előbb felismerünk, annál hamarabb kezdhetünk el kiegyensúlyozott életet élni.

A családállítás kétféle módon történhet: csoportban vagy egyéni ülésen. Hatékonyságát tekintve nincs különbség, az állítás formájában van az eltérés a két lehetőség között.

Egyéni alkalom

Egyéni ülésen ketten vagyunk, a probléma felállításához itt papírlapokat, bábukat vagy egyéb tárgyakat használunk. Nincs jelen más képviselő, az állítás során a saját érzésekkel dolgozunk.

Ez a forma kb. 1,5-2 órát vesz igénybe. Ha olyan jellegű témában kérsz segítséget, amit nem szeretnél megosztani másokkal, itt azt is el tudod mondani.

egyéni, 18.000 Ft

1,5-2 óra

Csoportos alkalom

Csoportban több résztvevő van jelen. Az állítások során a jelenlévő csoporttagok kölcsönösen segítik egymást, képviselőként részt vehetnek egymás állításában. A saját állításodat kívülről figyeled.

Egy-egy alkalommal 2-3 állító kérdéseire, problémájára keresünk megoldást, így a csoport időigénye hosszabb, általában 4-6-8 óra. Egyes témák feldolgozása könnyebb lehet vagy jobban megmutatkozhat a csoport
segítségével.

állítóhely 15.000 Ft

segítő 5.000 Ft

4-8 óra

Keress bizalommal,

várlak sok szeretettel!