~ Rólam ~

Kineziológus, Családállító, Bach virágterápiás konzulens, Reiki mester, Theta Healing konzulens – Dunakeszin

Üdvözöllek az oldalamon Bagdi Brigitta vagyok, Kineziológus, családállító, reiki mester, Bach-virágterápia tanácsadó, Theta Healing konzulens.

27 évesen próbáltam ki először a kineziológiát, különleges módszernek tartottam, teljesen elvarázsolt, nagyon sokat segített a problémáim megoldásában, megváltoztatta az élethez, emberekhez való hozzáállásomat. A következő meghatározó élmény az Agykontroll és a reiki volt számomra, olyan dolgot nyitott meg bennem, hogy egy teljesen más irányban kezdjem élni az életemet. Rendezni tudtam gyermekkori sebeimet és megtapasztalhattam, mekkora megkönnyebbülést hozhat a régi sérülések meggyógyítása. Közben végig éreztem a hívást mások segítésére, gyógyítására. Sokan fordultak már akkor is hozzám baráti tanácsért, segítségért, meghallgatásért.

Időközben három gyermekem született és az anyukákkal, pedagógusokkal beszélgetve, őket meghallgatva gondolkoztam el a segítő pályára lépésen.

Látom és tapasztalom, hogy egyre több gyermeknek és felnőttnek van szüksége értő meghallgatásra, a régi, akár generációs minták gyógyítására. Számomra ez nem munka, hanem hívatás. Mindig hatalmas öröm megtapasztalni az oldások felszabadító erejét, a családállítások után a megkönnyebbülés hullámát az állítón és családján. Fantasztikusan sokat ad, hogy a Teremtő erő segítségével az emberek élete jobbá, könnyedebbé, boldogabbá, teljesebbé válhat. Hatalmas hála van a szívemben, hogy ennek a folyamatnak én is részese lehetek.

Úgy éreztem kinyílhat a világ előttem, mint terapeuta. A kineziológia állt szívemhez a legközelebb előbb Balázs Mónitól, majd Johnné Baki Máriától tanulhattam. Elvégeztem közben (Országos Kórházi Főigazgatóság által szervezett) egészségügy és természetgyógyász modulokat is, majd utána sikeres Kineziológia vizsgát tettem, így Természetgyógyász Kineziológussá váltam. Közben a Théta Healing útján is elindultam és célom, hogy konzulensé váljak, ebben Nyíri Helga van segítségemre, aki mutatja az utat.

A kineziológia egy új, gyermekek tanulási, viselkedési zavarainak rendezésére alkalmas ágát is elkezdtem tanulni, a Brain Gymet, kezeléseim során ezt a módszert is alkalmazom. A gyermekekkel való könnyebb kommunikációt segíti a Sorselemzés bábokkal, mely lehetővé teszi, hogy „játszva” beszéljünk nehéz dolgokról.

Remélem megtisztelsz bizalmaddal és hamarosan neked is segítségedre lehetek!

Végzettségeim

végzettség 1, ami hasznos lehet, nem csak a kineziológia!!

ha szalonképes az intézmény neve, akkor azt ide írjuk majd

végzettség 2, ami hasznos lehet, nem csak a kineziológia!!

ha szalonképes az intézmény neve, akkor azt ide írjuk majd

Értékrend, amit képviselek

"Nem a siker a kulcs a boldogsághoz. A boldogság a kulcs a sikerhez. Ha szereted azt, amit csinálsz, sikeres leszel.” – Albert Schweitzer

Hiszem, ha azzal foglalkozunk, amit szeretünk, az nem munka, hanem szórakozás, feltöltődés, hivatás. Végre úgy érzem a helyemen vagyok és ez hatalmas hálával tölti be a szívemet. Neked is szívesen segítek, hogy újra önmagadra találj.

„Nem az számít, honnan indulsz, hanem az, hogy milyen döntéseket hozol arról, hogy hová akarsz végül eljutni.” – Tony Robbins

Azzal, hogy már a megoldáshoz vezető utat keresed, hisz itt vagy az oldalamon, már megtetted az első igen fontos lépést! Elhatároztad, hogy változtatsz azon ami most van. Én pedig az összes többi lépésnél fogom a kezed, míg haladsz az utadon a célod felé.

„Ne elégedj meg azzal, ami vagy, hanem törekedj azzá válni, ami lehetnél.” – Bertolt Brecht

Segítek, hogy Önmagad legjobb verziója legyél. A lehetőség ott van mindenkiben a fejlődésre, a teljesebb, boldogabb életre. A múlt sérelmei sokszor akadályozzák a jelen boldogságát, megfosztva ezzel az egyént a teljesség érzésétől.

„Minden ember tanítód. Lelked rezgéseivel rezonálva az Univerzum egyetemes rendje szerinti időben és céllal érkezik hozzád."

 

Hogy tanítsanak. Önmagadról. Lelkedről.

Hogy emlékeztessenek. Feladatodra. Önvalódra. Utadra.

Sokan fényt és szeretetet hoznak, és támogatnak abban, hogy meglelve békéd teljesedj ki lelked valójában.

“ Gyógyító filozófiám: A legtöbb amit tehetsz a kliensedért, hogy azon a szemüvegen segítesz neki változtatni, melyen keresztül a világot nézi! A világ egy belső kép bennünk, amit a látásmódunk határoz meg. Ezt pedig személyiségünk, a neveltetésünk, a tapasztalataink diktálják, valamint nagymértékben örököljük az előttünk járó generációtól. ”
Bagdi Brigitta
Kineziológus

SIKERTÖRTÉNETEK
KORÁBBI VENDÉGEIM TOLLÁBÓL

Kb. 150 karakteres beszámoló (kiemelt részlete) a közös munkáról, akár a folyamat közben is, kisebb-nagyobb felismerések formájában is
Keresztneve
Kb. 150 karakteres beszámoló (kiemelt részlete) a közös munkáról, akár a folyamat közben is, kisebb-nagyobb felismerések formájában is
Keresztneve
Kb. 150 karakteres beszámoló (kiemelt részlete) a közös munkáról, akár a folyamat közben is, kisebb-nagyobb felismerések formájában is
Keresztneve

Keress bizalommal, várlak sok szeretettel!