Reiki energetizáló kezelés

egyéni, 1 óra

A reiki érintésterápia, de semleges érintés az alapja. A kezelő, mint közvetítő „csatorna” az életerőt lehívja és a kezelt területre irányítja, szimbólumokkal fókuszálja. A kezeléshez nem szükséges a kezelt testhez érni, de a kezelőnek kényelmetlen lehet a test bármely része felett tartani a kezét, akár időnként fél órán keresztül. Az érintés abból a szempontból is fontos, hogy a fogadó és a kezelő is sokkal erősebben tapasztalhatja meg az energetikai áramlást. Természetesen ez az érintés nem lehet kényelmetlen,
kellemetlen, olykor csak egészen finom, ujjbegyes érintésről van szó.

Fontos tisztázni azt is, hogy a reiki kezelést végző bármilyen tapasztalt is, diagnózist sohasem ad. Olyan közérzet javító kezelést végez, ami kiegészíti a hagyományos orvoslást és az alternatív terápiákat. A kompetencián túli tanácsadással szintén ugyanez a helyzet. Így ezt kérlek ne várd tőlem.

A reiki kezelés menete

A reiki kezeléshez ingerszegény környezetre van szükség. Emellett a kezelés megkezdése előtt tisztázni kell a tüneteket, problémákat.

Amikor minden készen áll, a kezelést végző megteremti a belső fókuszt az energia lekérésével, a kezelés alatt szólhat halkan zene, de a csend is tökéletes társ lehet.

A sok apró lépéssel együtt a reiki egy komplex rendszer. Túl rövid időtől komoly hatást várni, vagy túl sok területet egyszerre kezelni általában nem célravezető.

A záró lépés egyfajta értékelés. Meg kell beszélni a kezelés alatt tapasztalt hatásokat.

Nyilván, ahogy már említettem, a diagnózis és a tanácsadás nincs, nem része a kezelésnek.

egyéni, 15.000 Ft, 60 perc

Keress bizalommal,

várlak sok szeretettel!