Szolgáltatásaim

~ Szolgáltatásaim ~

Várlak szeretettel Dunakeszi szalonomban!

kineziológiai kezelés

egyéni, 1-1,5 óra

miben segíthet?

Lelkünk jelez nekünk, ezek a jelzések sokszor fizikai testben lévő fájdalmak, rossz közérzetek, ismétlődő nehéz élethelyzetek formájában jelentkeznek. Azonban ezeket nem mindig sikerül egyedül dekódolnunk. A test üzenetei megfejtésre várnak. A kineziológus, az izomteszt segítségével tud rálelni a probléma gyökerére és a kineziológiai stresszoldás, remekül tud a tüneteken segíteni.

milyen hatásai lesznek?

A kineziológiai kezelés hatására oldódnak a fizikai izom blokkok, ennek következtében a test energiaáramlása rendeződik, gondolataid pozitívabbá válnak, sokszor egész más szemmel nézel a világra, saját életedre, eddigi problémáidra. Átalakul a gondolkodásod, új lehetőségek, új célok fogalmazódhatnak meg benned. A kineziológia nem gyógyít, csak egy lehetőséget ad a kezedbe, amellyel tudod másképp csinálni.

mire számíthatsz?

Első alkalommal átbeszéljük, hogy mi az a probléma, elakadás amiben a segítségedre lehetek. A célt a kliens határozza meg, de a kineziológus segít és teszteléssel ellenőrzi a kitűzött célt.

Majd szintén teszteléssel megkeresem azokat az életkorokat, ahol trauma érhetett, ahol olyan negatív érzelmek vannak amik a múltban gyökereznek, de a jelenben akadályoznak.

Megkeressük azokat a védekezési mintákat, amelyeket már ezeknél a korai eseményeknél kialakítottál, de ma már nem szolgálnak téged, viszont magadtól nem tudod őket lerakni, megváltoztatni, mert olyan erős érzelmek kapcsolódnak hozzá.

Nem kell, hogy tudatosan emlékezz ezekre az eseményekre, a tested emlékszik, itt van szerepe az izomtesztelésnek. A test mindenre emlékszik, és ez az információ elő is hívható a tudatalattiból.

Az izomtesztelés után a kineziológiai oldás sokszor beszélgetéses jellegű, homlok-tarkó tartásban képzeljük el a régi helyzeteket, keressük meg a régi sérelmeket.

Kérdésekkel, képzelettechnikát alkalmazó gyakorlatokkal segít a kineziológus megérteni és átalakítani, a régi stresszhelyzetet.

A kineziológia kezelés fontos részei még a korrekciók, ezek sokszor kisebb mozgásokkal, gyakorlatokkal egybekötött feladatok, hogy melyikre lesz szükség, azt szintén a tested fogja elárulni, tehát ezt is tesztelem. Az egész folyamat gyengéd, csak annyira kavar fel érzelmileg, amellyel képes vagy szembenézni.

egyéni, 18.000 Ft, 60-90 perc

Reiki energetizáló kezelés

egyéni, 1 óra

A reiki érintésterápia, de semleges érintés az alapja. A kezelő, mint közvetítő „csatorna” az életerőt lehívja és a kezelt területre irányítja, szimbólumokkal fókuszálja. A kezeléshez nem szükséges a kezelt testhez érni, de a kezelőnek kényelmetlen lehet a test bármely része felett tartani a kezét, akár időnként fél órán keresztül. Az érintés abból a szempontból is fontos, hogy a fogadó és a kezelő is sokkal erősebben tapasztalhatja meg az energetikai áramlást. Természetesen ez az érintés nem lehet kényelmetlen,
kellemetlen, olykor csak egészen finom, ujjbegyes érintésről van szó.

Fontos tisztázni azt is, hogy a reiki kezelést végző bármilyen tapasztalt is, diagnózist sohasem ad. Olyan közérzet javító kezelést végez, ami kiegészíti a hagyományos orvoslást és az alternatív terápiákat. A kompetencián túli tanácsadással szintén ugyanez a helyzet. Így ezt kérlek ne várd tőlem.

A reiki kezelés menete

A reiki kezeléshez ingerszegény környezetre van szükség. Emellett a kezelés megkezdése előtt tisztázni kell a tüneteket, problémákat.

Amikor minden készen áll, a kezelést végző megteremti a belső fókuszt az energia lekérésével, a kezelés alatt szólhat halkan zene, de a csend is tökéletes társ lehet.

A sok apró lépéssel együtt a reiki egy komplex rendszer. Túl rövid időtől komoly hatást várni, vagy túl sok területet egyszerre kezelni általában nem célravezető.

A záró lépés egyfajta értékelés. Meg kell beszélni a kezelés alatt tapasztalt hatásokat.

Nyilván, ahogy már említettem, a diagnózis és a tanácsadás nincs, nem része a kezelésnek.

egyéni, 15.000 Ft, 60 perc

Bach virágterápia

A Bach növényi cseppek különleges és szelíd gyógymódot kínálnak lelki elakadásainkra, szociális
problémáinkra, belső harcainkból fakadó nehézségeinkre. A homeopátiához hasonló elven működő virágterápia a növények rezgését használja fel a lelki egyensúly megteremtésében, visszaszerzésében.

Hatékony kiegészítője bármely terápiának, otthoni rendszeres használata segíti a terápiás folyamatokon elindított pozitív változásokat. Gyöngéd, de hathatós támogatást nyújt mindenki számára.

A Bach virágesszenciák szedésére az úgynevezett keveréket használjuk. Ennek összeállításához szintén az izomteszt van segítségemre.

A napi négy alkalom: Reggel, közvetlenül felkelés után; délelőtt; délután; este lefekvés előtt.

A szedés gyakorisága akut helyzetekben növelhető, súlyos esetben akár negyedóránként is bevehetünk belőle.
(Főleg az elsősegély csepp esetében.)
Ha nincs kéznél pohár víz, az esszencia közvetlenül a szájba is adható.
A tárolásnál ügyeljünk a mobiltelefontól való távol tartásra.

bármely kezelés mellé: 3.500 Ft/ üveg

1 órás konzultáció, plusz esszencia: 9.900Ft

Családállítás

A módszer arra alkalmas, hogy megmutassa, milyen generációs mozgatórugók vezérelnek minket egy-egy nehéz, terhes élethelyzetben, és ezáltal a konfliktus feloldására és a kiegyensúlyozott életvitel
kialakítására fókuszál. A módszer alapvetően a családi dinamikákkal, a családban meghúzódó erőviszonyokkal dolgozik, megidézi a családban működő viszonyrendszereket, vagyis „felállítja” a családi rendszert. Ennek elemei pl: anya, apa, gyerekek, nagyszülők, féltestvérek, előző „fontos” kapcsolatok, mint pl. előző házasságból férj, feleség, stb. Hosszan elhúzódó életút elakadások hátterében ugyanis gyakran generációkra visszanyúló blokkok húzódnak meg, amiket minél előbb felismerünk, annál hamarabb kezdhetünk el kiegyensúlyozott életet élni.

A családállítás kétféle módon történhet: csoportban vagy egyéni ülésen. Hatékonyságát tekintve nincs különbség, az állítás formájában van az eltérés a két lehetőség között.

Egyéni alkalom

Egyéni ülésen ketten vagyunk, a probléma felállításához itt papírlapokat, bábukat vagy egyéb tárgyakat használunk. Nincs jelen más képviselő, az állítás során a saját érzésekkel dolgozunk.

Ez a forma kb. 1,5-2 órát vesz igénybe. Ha olyan jellegű témában kérsz segítséget, amit nem szeretnél megosztani másokkal, itt azt is el tudod mondani.

egyéni, 18.000 Ft

1,5-2 óra

Csoportos alkalom

Csoportban több résztvevő van jelen. Az állítások során a jelenlévő csoporttagok kölcsönösen segítik egymást, képviselőként részt vehetnek egymás állításában. A saját állításodat kívülről figyeled.

Egy-egy alkalommal 2-3 állító kérdéseire, problémájára keresünk megoldást, így a csoport időigénye hosszabb, általában 4-6-8 óra. Egyes témák feldolgozása könnyebb lehet vagy jobban megmutatkozhat a csoport
segítségével.

állítóhely 15.000 Ft

segítő 5.000 Ft

4-8 óra

ThetaHealing

A ThetaHealing konzultáció egy nagyon intenzív tapasztalás, amely megváltoztathatja az életed!

Tudj meg mindent gondolataid, kimondott szavaid és tetteid valódi erejéről/hatalmáról, s arról, hogyan alakítod saját életed rajtuk keresztül. A ThetaHealing konzultáció alkalmával megkeressük az életedben megjelenő blokkokat és akadályokat létrehozó rejtett tudatalatti hitrendszereidet és érzéseidet.

A konzultáció alkalmával történik a tudatalatti hitrendszerek és érzések egyszerű elengedése és lecserélése új, erős, pozitív hitrendszerekre. Össze hangoljuk a tudatos és tudatalatti szintedet, hogy elérhesd céljaidat és valóra válthasd álmaidat.

A Theta Healing technika Théta állapotban tudatosan hozzáférünk a tudatalatti tartalmakhoz. Megtaláljuk a rejtett generációs, gyerekkori és egyéb programokat, negatív érzelmi mintákat, melyek sokszor betegségek, rossz érzések, rossz szokások formájában jelentkeznek. A keletkezési helyükön pedig pozitívakra, támogatókra cseréljük, egyszerűen és gyorsan.

Mikor gyere Theta Healing konzultációra?

Miben tudok segíteni?

Párkapcsolati probléma: tiszta kommunikáció a párkapcsolatban.

Munkahelyi probléma: munkahelyi stressz és feszültségek kezelése, ideális munkahely teremtése.

Pénzügyi probléma: megtanulsz bőséggel teli jövőt manifesztálni.

Stresszkezelés: megmutatom a Theta Healing meditációt és ezáltal a gyors energia feltöltést és pihenést.

Lelki traumák, megoldatlan érzelmek: lelki blokkjaidat hatékonyan tudom oldani.

Testi fájdalmak, fennálló betegségek: minden betegségnek lelki oka van, segítek feltárnia negatív érzelmeid okát.

Depresszió, pánikbetegség és a betegségek lelki okainak megismerése.

Önbecsülés, önbizalom fejlesztése.

Spirituális fejlődés.

Ára: 1,5-2 óra 18.000 Ft

Gyakrant feltett kérdések

Köszönöm, hogy bizalmat szavazol magadnak a változáshoz, és nekem, mint segítőnek. Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségem bármelyikén.

Az árakat az adott szolgáltatás ismertetője mellett találod, fentebb.
A megbeszélt időpontot 48 órával előtte díjmentesen módosíthatod, 24 órán belüli lemondás esetén a kezelés 50%-a felszámításra kerül a következő találkozáskor.
Hozd magaddal a nyitottságod, a lelkesedésed másra nem lesz szükség. Célszerű kényelmes ruházatban érkezni, amely nem feszélyez a kezelés során.
Erre sajnos nincs lehetőség. Kezelések után készpénzzel, vagy kezelés előtt átutalással tudsz fizetni.

Keress bizalommal,

várlak sok szeretettel!

Keress bizalommal,

várlak sok szeretettel!